Juleferie

Da var den endelig her, som en gammel bortglemt venn; juleferien!!!
Siste eksamen er gjennomført for i år og det kjennes ganske så greit akkurat nå! Eksamenslesing tar på, så det skal bli godt med litt velfortjent fri!
Hvordan eksamenene har gått er jeg ikke sikker på. Jeg ser aldri over oppgavene eller besvarelsene etter at jeg har vendt ryggen til de svette gymsalene i Trondheim Spektrum. Det er jo ingenting jeg får gjort fra eller til etter at jeg har levert uansett, så da gidder jeg ikke gå igjennom og oppdage feil for så og ergre meg over det!
Jeg får heller ergre meg når karakterene kommer og det ikke bare er A-er, slik jeg forventer, haha 😉

IMG_2853

Trondheim viste seg fra sin beste side etter helseøkonomieksamen!

I går kveld spiste vi middag på Egon med klassen og etterpå var det vors for å feire at siste eksamen var gjennomført. En utrolig hyggelig avslutning på semesteret med de fine folkene i klassen!
Fredag går ferden sørover! Da pakker jeg bilen full av hunder og kjører den lange veien til solkysten sammen med min kjære, for å feire jul i min fantastisk, flotte barndomsby, Sandefjord!

IMG_2856 IMG_2858
Planene mine frem til jul er å bake julekaker! Det er noe av det hyggeligste jeg vet i førjulstiden, men i år har jeg rett og slett ikke prioritert det. Ellers blir det å handle julegaver, også en ting som har havnet langt ned på prioriteringslisten… Dessuten skal jeg på jentejulebord, trene og selvfølgelig treffe familie og venner og dytte i meg uante pepperkaker, selv om jeg allerede har gjort en iherdig innsats på det feltet i desember! 😉
IMG_2861

4 tanker på “Juleferie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s