Matmuffins er en av mine absolutte lunsjfavoritter! De er perfekte å ha med på jobb eller skole og de er helt supre å fryse. Du kan fylle dem med akkurat det du vil av kjøtt og grønnsaker, alt etter hva du har tilgjengelig, men dropp ikke osten! For all del, ikke hopp over osten!
Disse matmuffinsene er både sunne og mettende, men viktigst av alt; de smaker utrolig godt! Også er de raske og enkle å lage og det er alltid en fordel for en utålmodig sjel!
Røre:
- 4 egg
- 4 dl havregryn
- 300 gram (mager) kesam
- 1 ts bakepulver
Forslag til fyll:
- 200 gram skinke
- 150 gram ost
- 1 avokado
- 1 paprika
- ½ boks mais
- En liten neve soltørkede tomater
- 2 fedd hvitløk
- Pepper og hvitløkskrydder
Pisk eggene lett i en bolle. Tilsett havregryn, kesam, bakepulver og krydder. Rør alt godt sammen slik at du får en jevn røre.
Skjær opp hvitløk og soltørkede tomater. Kutt opp grønnsaker og skinke. Riv osten og ha alt i røren. Bland godt sammen. Fordel røren i store muffinsformer.
Stekes midt i ovnen på 225 grader i ca. 25 minutter, til muffinsene er gyldne oppå.

Denne røren holder til ca. 12 store muffins, men her i heimen er vi så storspiste at jeg som oftest lager dobbel porsjon når jeg først er i gang 
Sammen med litt salat tror jeg sannelig dette min middag i dag! Enjoy! 
Åå, dette hørtes kjempegodt ut, og enkelt!! Fikk veldig lyst til å prøve selv 🙂 Men det går bra å varme avokado? Så for meg at det ikke fungerte helt, men det funker altså? 😀
Anbefaler deg absolutt å prøve! 😀 Ja, det går veldig bra å ha oppi avokado! Du smaker egentlig ikke så mye til den, men den er med på å øke næringsinnholdet 🙂
Så herlig! Takk for svar! 🙂